Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamla sarılmak

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak ortak işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının açılacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sevdiği adamla sarılmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adama sarılmak rızkının azalacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin adamla sarılmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiği adama sarılmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü adama sarılmak dayanışma içinde kalacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir adama sarılmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada adama sarılmak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Rüyada adamla sarılmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, yarar sağlamayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments