Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılacak bina görmek

Rüyada yıkılacak bina görmek

Rüyada yıkılacak bina görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Rüyada yıkılacak bina gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina yıkılırken görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, ruhunun dinleneceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rızkının bollaşacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına tabir olunur.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments