Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada olmak

Rüyada binada olmak

Rüyada binada olmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, büyüyeceğine yorulur.

Rüyada binada olmak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada hastane binası görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Rüyada binadan tırmanmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, anne baba duasının alınacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın yandığını görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine yorulur.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, o masumların bedduasını alacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek bina görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet eder.

Rüyada bina çıkmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, mali krize gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments