Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yıktığını görmek

Rüyada bina yıktığını görmek

Rüyada bina yıktığını görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada bina yıktığını gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada beyaz bir bina görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, malından ve parasından olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada emniyet binası görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada binanın görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sevinileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina inşaa etmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments