Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediğin yere gitmek

Rüyada bilmediğin yere gitmek

Rüyada bilmediğin yere gitmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, geleceğine bakacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada bilmediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Rüyada gemide bir yere gitmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gideceği yere gidememek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gideceği yeri unutmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, günden güne sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada istenilen yere gidememek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle bir yere gitmek eğlenceli ortamlara gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada yürüyerek bir yere gitmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle bir yere gitmek insanlarla iç içe olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments