Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyerek bir yere gitmek

Rüyada yürüyerek bir yere gitmek

Rüyada yürüyerek bir yere gitmek moral bulacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, en yüksek makamlara oturacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada yürüyerek bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Rüyada bi yere gitmek istemek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada kamyonla bir yere gitmek kendinden emin adımlar atacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediği yere gidememek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada tarihi yere gitmek ayrıcalık elde edeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada bir yere gitmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bisikletle bir yere gitmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gideceğin yere varamamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments