Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle bir yere gitmek

Rüyada biriyle bir yere gitmek

Rüyada biriyle bir yere gitmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok hayır duası alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada biriyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada askere gideceğin yeri görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada tarihi yerlere gitmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada uçakla bir yere gitmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hem yeni yerler göreceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek yol kat edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik bir yere gitmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, amaçlarına nail olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada acele bir yere gitmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments