Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir yere gitmek

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, güzel bir hayatı olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kısmen olumlu gelişmeler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığı yere gitmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir yere gitmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı bir yere gitmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı birinin düğününe gitmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin evine gitmek hasret gidereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birine misafirliğe gitmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments