Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği eve gitmek

Rüyada bilmediği eve gitmek

Rüyada bilmediği eve gitmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok para kazanılacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bilmediği eve gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada küs olduğun eve gitmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bir eve misafir gitmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Rüyada eve gidememek kendisine kızacağına, inancını bir kenara atacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir eve gitmek yapılan hataların tekrarlanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada eve misafirliğe gitmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada evlenip gitmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ev oturmasına gitmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, insanlara küsüleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments