Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun eve gitmek

Rüyada küs olduğun eve gitmek

Rüyada küs olduğun eve gitmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, deşarj olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun eve gitmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Rüyada küs olduğun eve gitmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu birinin evine gitmek işlerine yeni işler katacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle tatile gitmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, huzur ve kazanç getireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada küstüğün birinin evine gitmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs gitmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments