Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gidememek

Rüyada eve gidememek

Rüyada eve gidememek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Rüyada eve gidememek gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada eski bir eve gitmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada başka eve gitmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine işarettir.

Rüyada güzel bir eve gitmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evlenip yurtdışına gitmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evden gitmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev gezmesine gitmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, beddua ve ah alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev bakmaya gitmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments