Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir eve gitmek

Rüyada yabancı bir eve gitmek

Rüyada yabancı bir eve gitmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, idealist davranacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir eve gitmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada yabancı bir eve gitmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek her zaman sevgi göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı şehre gitmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işlerinin ters gideceğine inanılır.

Rüyada yabancı birinin evine gitmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, ibadete ağırlık verileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı devlete gitmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments