Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilmediği bir yere gitmek

Rüyada bilmediği bir yere gitmek

Rüyada bilmediği bir yere gitmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yeni işlere girişileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada bilmediği bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin gerçeğe yakınlığı konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek malının ve parasının ziyan olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Rüyada bi yere gideceğini görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşla bir yere gitmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, dolandırılacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediğim bir yere gitmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada bilmediği yere gitmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Rüyada başka yerlere gitmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments