Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek evinin geçiminin zorlaşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, yetki sahibi olacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalet eder.

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada hiç görmediğin bir yere gitmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Rüyada hiç gitmediğin bir yere gitmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç görmediği bir yeri görmek aklına giren şeytana uyacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada biriyle hiç konuşmamak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hiç görmediği biriyle evlenmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments