Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, üzgün olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine delalettir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına yorulur.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek kurulan hayallerin yıkılacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, musibetlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gezmeye gitmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayatın tadına varacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gezmeye gidememek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla gezmeye gitmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, ayrılanların birleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments