Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar çaldırmak

Rüyada bilgisayar çaldırmak

Rüyada bilgisayar çaldırmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayar çaldırmak gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada bilgisayar çaldırmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar çalmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hakkıyla kazanca delalet eder.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarda fotoğraf görmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, işlerinin aksayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük bilgisayar görmek kişinin tek başına kalacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar kasası görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, bütçesinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayar satın almak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments