Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayarda yazmak

Rüyada bilgisayarda yazmak

Rüyada bilgisayarda yazmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarda yazmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bilgisayarda yazı yazmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına inanılır.

Rüyada bilgisayarda yazmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, neşesini kaybedeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar ekran görmek güzel günler yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda yazı okumak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayarını çaldırmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Rüyada bilgisayar kamerası görmek mevkilerinin yüksek olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments