Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar almak

Rüyada bilgisayar almak

Rüyada bilgisayar almak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar almak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir hareket beklemeden hemen atağa geçmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz bilgisayar görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar aldığını görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarı kırmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayarı açmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı bilgisayar görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hem dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarda konuşmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına delalettir.

Rüyada bilgisayarla oynamak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments