Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilekten tutmak

Rüyada bilekten tutmak

Rüyada bilekten tutmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada bilekten tutmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada bilekten tutmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada bileklerinin kanadığını görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilek öpmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada bileklerini görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, başarılarının devamlı olacağına, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Rüyada kendi bileklerini kesmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments