Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salonda tuvalet görmek

Rüyada salonda tuvalet görmek

Rüyada salonda tuvalet görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hacetinizin giderilmesine, gerginliğin biteceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada salonda tuvalet gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada salonda tuvalet görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada geniş bir salon görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaj salonu görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuaför salonuna gitmek çok zor dönemlerden geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sinema salonu görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalet eder.

Rüyada mahkeme salonunda olmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tiyatro salonu görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Rüyada duruşma salonu görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments