Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçaktan kaçmak

Rüyada bıçaktan kaçmak

Rüyada bıçaktan kaçmak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada bıçaktan kaçmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçaklı adamdan kaçmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bıçaklı birinden kaçmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye bıçak almak varlık ve huzur sahibi olunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde bıçak görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğinden bıçaklanmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments