Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Tercihlerinizi ya da seçimlerinizi savunmak için geçerli nedenlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Rüyada bıçaktan kaçmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada bıçaklı adamdan kaçmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçaklanmaktan kaçmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bıçaklı birinden kaçmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saplı bıçak görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşinin bıçaklandığını görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünde bıçak görmek gelirinin de garanti altında olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun bıçaklandığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments