Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla vurulduğunu görmek

Rüyada bıçakla vurulduğunu görmek

Rüyada bıçakla vurulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir adım atılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada bıçakla vurulduğunu görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla vurulmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın vurulduğunu görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sol elden vurulmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmak ve ölmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulur.

Rüyada silahla sırtından vurulmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments