Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla kesilmek

Rüyada bıçakla kesilmek

Rüyada bıçakla kesilmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla kesilmek gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada bıçakla kesilmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla kesildiğini görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada elinin bıçakla kesildiğini görmek güzel ve doğru işler yapacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek zor durumlara düşüleceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek desteksiz kalacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Rüyada kafasi kesilmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments