Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasi kesilmek

Rüyada kafasi kesilmek

Rüyada kafasi kesilmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada kafasi kesilmek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Rüyada kafasi kesilmek mal ve mülk sahibi olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada kafa kesildiğini görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek makamının yükseleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Rüyada kafa kesilmesi görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, eline geçen malları tutamayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments