Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan şeklinde keçi görmek

Rüyada insan şeklinde keçi görmek

Rüyada insan şeklinde keçi görmek yaşamını kolaylaştıracağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada insan şeklinde keçi gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada insan şeklinde keçi görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine inanılır.

Rüyada insan şeklinde yaratık görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde at görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan şeklinde cin görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, borçlarının kapacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan şeklinde yılan görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, geri planda kalacağına tabir olunur.

Rüyada insan şeklinde ağaç görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, parasının ve makamının artacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada köpek şeklinde insan görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı insan şeklinde görmek en yüksek makamlara oturacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments