Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla ağaç kesmek

Rüyada bıçakla ağaç kesmek

Rüyada bıçakla ağaç kesmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada bıçakla ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada bıçakla ağaç kesmek sorunların bir bir çözüleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla kendini kesmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla cam kesmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu bıçakla kesmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, maddi zararını karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğu bıçakla kesmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, elinin kolunun bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanı bıçakla kesmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments