Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla birini kesmek

Rüyada bıçakla birini kesmek

Rüyada bıçakla birini kesmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla birini kesmek gördüyseniz:

  • Farklı seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada bıçakla saç kesmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Rüyada bıçakla balık kesmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla odun kesmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla birini kesmek borçları varsa ödeyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada saçı bıçakla kesmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla eli kesmek sevdikleri ile bir arada olacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, özel hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments