Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla elini kesmek

Rüyada bıçakla elini kesmek

Rüyada bıçakla elini kesmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, lüks içinde olacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, rızık elde edeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla elini kesmek gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Rüyada bıçakla elini kesmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada bıçakla eli kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla birinin elini kesmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada elini bıçakla kesmek daha kararlı bir kişi olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla el kesmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla pasta kesmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla kolunu kesmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hem yıpranacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu bıçakla kesmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments