Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi yeri süpürmek

Rüyada bi yeri süpürmek

Rüyada bi yeri süpürmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, doğruluğu bulacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına rivayet eder.

Rüyada bi yeri süpürmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada bi yeri süpürmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada kirli yeri süpürmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bi yer süpürmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yerleri süpürmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işarettir.

Rüyada toprak yer süpürmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek işi ile gündeme geleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments