Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarılıp vedalaşmak

Rüyada sarılıp vedalaşmak

Rüyada sarılıp vedalaşmak borç ödemeye, hastalıklarının düzeleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sarılıp vedalaşmak gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada sarılarak vedalaşmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarılıp vedalaşmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birileriyle vedalaşmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, endişeli durumların son bulacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle vedalaşmak kederinin dağılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments