Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceği yere yetişememek

Rüyada gideceği yere yetişememek

Rüyada gideceği yere yetişememek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gideceği yere yetişememek gördüyseniz:

  • Koşullar oluşuyor, hedefler ulaşılabilir oluyor.

Rüyada gideceği yere yetişememek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerlere yetişmeye çalışmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayatını yoluna koymaya alamet etmektedir.

Rüyada bi yere yetişememek dualarının kabul olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada bir yere yetişememek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, işiyle nam salacağına delalettir.

Rüyada bir yerlere yetişememek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet eder.

Rüyada bir yere yetiştiğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments