Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere gezmeye gitmek

Rüyada bir yere gezmeye gitmek

Rüyada bir yere gezmeye gitmek eline para geçeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, ileriye gideceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada bir yere gezmeye gitmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada gezmeye gitmek için hazırlanmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla gezmeye gitmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada gezmeye gideceğini görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hem eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev gezmesine gitmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işarettir.

Rüyada yurtdışına gezmeye gitmek daha fazla gelir elde edeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet eder.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, kazancının da azalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle gezmeye gitmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments