Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi tarih görmek

Rüyada bi tarih görmek

Rüyada bi tarih görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bi tarih gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada tarih almak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, alım gücünün artmasına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada rakamlı tarih görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada tarih kitabı okumak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada tarih görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarih söylemek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yokluğun biteceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tarih ve saat görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında tarih görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada belirli bir tarih görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments