Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih görmek

Rüyada tarih görmek

Rüyada tarih görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, derde ve kedere düşeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada tarih gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Rüyada tarih hocası görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, iyi bir patron olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyans içinde tarih görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada yüzük içinde tarih görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada tarih dersinden kalmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, elinin döneceğine tabir olunur.

Rüyada belli bir tarih görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret eder.

Rüyada gelecek tarih görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada tarih dersi çalışmak üzerindeki yükten kurtulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşında tarih görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments