Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih ve saat görmek

Rüyada tarih ve saat görmek

Rüyada tarih ve saat görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, insanlarla arasının açılacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada tarih ve saat gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Rüyada tarih ve saat görmek her zaman çok başarılı olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gelecek tarih görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulmaktadır.

Rüyada belli bir tarih görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada tarih sınavı görmek özlem gidereceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarih gün görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına inanılır.

Rüyada tarih almak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihli yüzük görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, şansa, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Rüyada tarih görmek başarı ve zenginlik getireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments