Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakamlı tarih görmek

Rüyada rakamlı tarih görmek

Rüyada rakamlı tarih görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada rakamlı tarih gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada rakamlı tarih görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarih gün görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada tarih eser görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada tarih atmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatının yolunda gideceğine, kazancının günden güne çok artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük içinde tarih görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine yorulur.

Rüyada tarih sınavına girmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tam tarih görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarih yazmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments