Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak vedalaşmak

Rüyada ağlayarak vedalaşmak

Rüyada ağlayarak vedalaşmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye veda etmek iyi geçiminin devam edeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Rüyada anneye veda etmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada askerle vedalaşmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret eder.

Rüyada veda hutbesi görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta biriyle vedalaşmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, hatalarını düzelteceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesiyle vedalaşmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle vedalaşmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments