Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herkesle vedalaşmak

Rüyada herkesle vedalaşmak

Rüyada herkesle vedalaşmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkesle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerle vakit geçirmeniz bazı görev veya sorumluluklarınızdan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada herkesle vedalaşmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Rüyada veda mektubu görmek helal rızık elde edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye veda etmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, endişelerin biteceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyle vedalaşmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle vedalaşmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada babayla vedalaşmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments