Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezelye yemek görmek

Rüyada bezelye yemek görmek

Rüyada bezelye yemek görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezelye yemek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada pişmiş bezelye yemeği görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bezelye yemek görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bezelye yemek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ bezelye yemek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bezelye yemeği yemek fenalıkta bulunmaya, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bezelye yemek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, özgüveninde artış yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bezelye ayıklamak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Rüyada haşlanmış bezelye görmek yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments