Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bez parçası görmek

Rüyada bez parçası görmek

Rüyada bez parçası görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, saadetinin yükseleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bez parçası gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada siyah bez parçası görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, dertlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bez parçası görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hedeflerine yaklaşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına yorulur.

Rüyada bez parçası görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, rakipsiz hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada toz bezi görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, en doğru şekilde öğreneceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada silme bezi görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, umutlarının tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada kızlık bezi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada bebek bezi görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada boklu bez yıkamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments