Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silme bezi görmek

Rüyada silme bezi görmek

Rüyada silme bezi görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada silme bezi gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları mümkündür.

Rüyada silme bezi görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Rüyada adet bezi yıkamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Rüyada kirli bebek bezi görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada taharet bezi görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada amerikan bezi görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments