Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yılanlar görmek

Rüyada beyaz yılanlar görmek

Rüyada beyaz yılanlar görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, girilen yolda zarar edileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, işinde ustalaşacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yılanlar gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz küçük yılan görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yılanı öldürmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yılanlar görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz çıngıraklı yılan görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük beyaz yılan görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve beyaz yılan görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments