Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, her şeyin ters gideceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz yılan gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz siyah yılan görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz yılan görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments