Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yastık görmek

Rüyada beyaz yastık görmek

Rüyada beyaz yastık görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz yastık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sevdiği insanların olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yastık görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çok yastık görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, istediği herşeye kavuşacağına, üzgün ve karamsar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek isabetli adımlar atacağına, zahmet veren işlerin artacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yastığa sarılmak çok iyi bir kariyer edineceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yastık dikmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments