Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık dikmek

Rüyada yastık dikmek

Rüyada yastık dikmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zarara uğrayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada yastık dikmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da çevrenizi genişletmeniz kendinizi güvende hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada yün yastık dikmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada yastık kılıfı dikmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada yastık dikmek mutluluktan havalara uçulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş yastığı görmek kalp kırmaya, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık altında altın görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kucakta yastık görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yastık görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastığa yün doldurmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments