Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz siyah yılan görmek

Rüyada beyaz siyah yılan görmek

Rüyada beyaz siyah yılan görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, anne babaya müjde verileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada beyaz siyah yılan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz siyah yılan görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz büyük yılan görmek üzüntülerin sevince döneceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada beyaz ve siyah yılan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz çizgili yılan görmek üzüntülerini bölüşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz yılan görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yılan görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments