Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lale almak

Rüyada beyaz lale almak

Rüyada beyaz lale almak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eğitimlerinin iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lale almak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada beyaz lale almak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ortaklıkların bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada beyaz lale tarlası görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hasretin ve özlemin biteceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulur.

Rüyada beyaz lale toplamak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı bir karar verileceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lale görmek hane içine ay doğacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Rüyada mavi lale görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments