Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor lale görmek

Rüyada mor lale görmek

Rüyada mor lale görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor lale gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor lale görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Rüyada mor lale toplamak saygınlığının da artacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Rüyada lale motifi görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada lale resmi görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalettir.

Rüyada sarı laleler görmek üzüntünden sağlığından olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada lale soğanı dikmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lale görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments