Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lale bahçesi görmek

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lale bahçesi gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, dualarının kabul olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, amacına nail olacağına işarettir.

Rüyada bahçede lale görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, afiyete ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lale almak sıkıntılı bir işe girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lale görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments